Chat on WhatsApp

Feadship Hera

In 2015 - 2016 hebben wij dit prachtige karaktervolle schip uitgebreid gerefit. Het motorjacht dat in 1956 het levenslicht zag, had haar glans door de tijd verloren. De utigebreide refit werd begonnen met het compleet strippen van het schip van binnen en buiten. De romp werd volledig gestraald. De volgende stap was om het casco te controleren op slechte plekken en de nodige aanpassen te doen voor de nieuwe motoren, schroefassen en hekschroef. Het casco is hierna opnieuw geplamuurd en gespoten. Het dekhuis en alle houten delen aan de buitenzijde zijn volledig opnieuw behandeld.

De eigenaarshut, combuis en badkamer in de achterhut zijn in samenspraak met een interieur architect opnieuw ingedeeld en volledig nieuw opgebouwd. Ook in de voorhut en de salon zijn de nodige aanpassingen gedaan om het schip naar een hoger comfort niveau te tillen.

De technische installatie van dit schitterende schip is tijdens deze refit ook aangepakt. De oude DAF 575 scheepsmotoren zijn vervangen door 2 moderne Deutz motoren en gekoppeld aan watergesmeerde schroefassen. De elektrische installatie is tijdens dit proces ook geheel vernieuwd en voorzien van een nieuwe omvormer / acculader en gekoppeld aan een moderne lithium accu. Dit systeem voorziet onder andere de keukenapparatuur van stroom. 

Het resultaat van alle deze inspanningen is een schip dat haar glans terug heeft en waar de eigenaar weer jarenlang van kan genieten

Gallery Feadship Hera