Chat on WhatsApp

Over Jachtwerf van Vliet

Jachtwerf van Vliet is in 1989 opgericht door Arie van Vliet, die tot die tijd bij diverse jachtwerven had gewerkt. De meeste mensen kennen hem van de tijd bij Zijderveld of te wel Curtevenne. Daar was hij verantwoordelijk voor het ontwerp en bouw van deze vooruitstrevende motorkruisers.

atico 38In 1989 is hij voor zichzelf begonnen met het bouwen van de ATICO motorjachten. Het eerste model was meteen zeer succesvol. Er varen dan ook heel wat Atico 38'ers rond. Al snel werd de serie uitgebreid met een 48 foot en later een 43 foot model. Als snel daarna werd er gestart met de wat meer basic Bach Yachten die in verschillende lengtematen is te krijgen.

Curtevenne

CC950_07Sinds 2000 is de werf in handen van Robin van Vliet, de zoon van Arie, die de Curtevenne motorjachten nieuw leven heeft ingeblazen. Dit uiteraard met de hulp van Arie om er weer een echte Curtevenne van te maken. Als eerste werd de Curtevenne 1050 getekend, waarna er ook een 1150 kwam. De nieuwste Curtevenne is een convertible versie van 9,50 meter lang.

Custom Made projecten

Daarnaast worden er ook speciale projecten aangepakt, zoals de rondvaartboten voor de Stichting Waterlijn uit Amersfoort. Maar ook de twee in opdracht van de klant door Vripack ontworpen en door ons gebouwde Ravenkotters waren mooie custom made projecten.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatieNaast nieuwbouw houden we ons in toenemende mate bezig met het onderhoud en reparatie in de breedste zin. Dat houd in dat we alles doen en of voor u kunnen regel. U heeft dus maar een aanspreek punt en dat is wel zo prettig voor u.

Meer weten???

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie die van belang is op deze site te plaatsen. Mocht u echter toch nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van u.