Chat on WhatsApp

Schilder- en lakwerk

Het lakwerk van elk schip heeft op zijn tijd aandacht nodig. Zowel voor onder als boven de waterlijn is het noodzakelijk voor het behoud van het jacht om dit regelmatig te laten uitvoeren. Ook het interieur opnieuw laten lakken is mogelijk.

Exterieur

spuitwerk_01vlet

 

De inwerking van het zonlicht, water en normale slijtage maken het noodzakelijk om de laklagen boven de waterlijn regelmatig te laten schilderen. Tijdens het schilderen kunnen alle kleine schades mooi worden verholpen en geven uw schip weer de uitstraling van een nieuwe. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de voorbewerkingen grondig en netjes worden uitgevoerd voor een optimaal eindresultaat. Uiteraard zijn de gebruikte materialen hierop ook van grote invloed. Vanwege de grote aanwezige kennis is dat bij onze werf in goede handen. Wij schilderen stalen, polyesteren of houten schepen en geven ze weer de glans die ze verdienen.

Interieur

schurenHet houtwerk in de boot heeft door de tij heel wat te lijden van zowel het gebruik als de inwerking van het (uv) licht. Het opnieuw laten lakken van het interieur geeft de boot weer een fijnere uitstraling. Om een bevredigend eindresultaat te krijgen is ook hier weer van belang dat het grondig en netjes wordt aangepakt. Een goede voorbereiding door goed te schuren is essentieel voor het eindresultaat.

Speciale klussen

Naast het reguliere spuit-, schilder- en lakwerk doen wij ook speciale beits- en lakklussen. Een zo een speciale klus is he beitsen van een klassieke Boesch 500 waarover u hier meer kunt lezen. Bij deze klassieker is het mahoniehout rood gebeitst, wat een zeer nauwkeurige klus is. Dit geeft het mahonie een zeer mooie donkere rode gloed, zoals u hier op de foto´s kunt zien. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u op ander houtwerk voor u aanbrengen.

Gallery Schilder- en lakwerk