Chat on WhatsApp

Onderwaterschip

Het onderwaterschip van uw boot is constant in aanraking met het water, onderwaterleven en is mogelijk ook onderhavig aan galvanische corrosie. Een goede bescherming is dan ook van het allerhoogste belang om aangroei en aantasting van het onderwaterschip te voorkomen. Bovendien heeft een regelmatige inspectie van het onderwaterschip

het voordeel dat problemen tijdig worden opgespoord en aangepakt. U voorkomt hiermee dat u voor hoge kosten komt te staan. Een goede bescherming is dan ook van het allerhoogste belang om aangroei en aantasting van het onderwaterschip te voorkomen. Bovendien heeft een regelmatige inspectie van het onderwaterschip het voordeel dat problemen tijdig worden opgespoord en aangepakt. U voorkomt hiermee dat u voor hoge kosten komt te staan.

onderwaterschip _01Een goed onderhouden en onderwaterschip zorgt er bovendien voor dat uw schip makkelijker door het water glijdt, waardoor u minder brandstof verbruikt. Dit is zowel gunstig voor uw portemonnee als voor het milieu.

Voor stalen schepen is het regelmatg controleren van het onderwaterschip van groot belang om problemen vroegtijdig op te sporen. Bekende problemen zijn het doorrotten van het vlak en standpijpen. Met behulp van onze ruime ervaring en specialistische apparatuur kunnen wij eventuele problemen snel opsporen en de passende maatregelen treffen. Mocht het zelfs zo ver zijn, dat er gedubbeld moet worden, of standpijpen worden vervangen, dan kunnen wij dat direct uitvoeren.

onderwaterschip-_03onderwaterschip-_02