Chat on WhatsApp

Motoren & schroefassen

volvo_penta_scheepsdiesel De scheepsmotor is een belangrijk onderdeel van uw schip, dat geregeld onderhoud nodig heeft om optimaal te presteren. Ook kan een motor gewoon aan vervanging toe zijn.

De scheepsmotor is het kloppend hart van uw motor- of zeiljacht. Het is dan ook een prettig idee dat u ten allen tijden op dit vitale onderdeel kunt rekenen. Wanneer u schip toe is aan een nieuwe motor, dan kunnen wij deze op vakkundige wijze inbouwen en aansluiten. Bij ons heeft u alle keus uit de vele aanbieders van scheepsmotoren. Of u nu een Vetus, Yanmar, Sole, Nanni, Volvo Penta of een ander merk wilt, wij bouwen hem zonder problemen voor u in.

 

Stuwdruklager

python_drive Wanneer u toch een nieuwe motor laat inbouwen, is het verstandig om een stuwdruklager met homokinetische koppeling te overwegen. Dit onderdeel zorgt voor minder belasting van de motorrubbers, doordat het de krachten direct op het schip overbrengt. Dit heeft tot resultaat dat er minder geluid en trilling ontstaan en dus extra comfort. 

Schroefassen en schroef

schroefasDe schroefas brengt het vermogen van de motor via de schroef over op het water. De schroefasinstallatie en schroef zijn dus een belangrijke onderdelen van de voortstuwingsinstallatie. Het inbouwen, vervangen en onderhoud van schroefasinstallatie is bij ons mogelijk. Zowel is stalen, aluminium, polyester en houten schepen.

Ook komt het regelmatig voor dat de schroef beschadigd is geraakt. Deze kunnen wij voor u laten reconditioneren door specialisten op dit gebied. Hierna is de schroef weer als nieuw.

 

Onderhoud aan scheepsmotoren

onderhoudJachtwerf van Vliet kan voor u het onderhoud regelen aan uw scheepsmotor. Of het nou om een benzine of diesel gaat, wij hebben de contact met specialisten op dit gebied.

 

Gallery Motoren & schroefassen