Chat on WhatsApp

Laswerk

laswerk onderwaterschip

Er komt een moment dat er wat aan uw schip gelast moet worden. Of het nou gaat om het inbouwen van een boegschroef buis, het vernieuwen van standpijpen, dubbelen van het vlak, vernieuwen van dekdelen of misschien wel een totale verbouwing van het casco. Belangrijk hierbij is dat dit laswerk goed en netjes wordt uitgevoerd. Zeker bij het lassen aan het onderwaterschip spreekt het voor zich dat de lassen waterdicht zijn. Bij een boot is het bovendien belangrijk dat het laswerk netjes wordt afgeleverd, dus netjes afgeslepen en geschuurd, zodat het meteen netjes geconserveerd kan worden met verf.

Heeft u een las klus aan uw boot. dan kunt u gebruik maken van onze jarenlange evaring met laswerk. Laswerk verrichten wij op aanvraag ook op locatie.   

Lassen aan onderwaterschip, dubbelen en standpijpen vernieuwen

Misschien heeft uw boot ook een probleem met het onderwaterschip of standpijp(en)? Het staalwerk is dun of misschien al helemaal doorgerot. Wij kunnen meten hoe dik het nog is en het belangrijkst, we maken al het staalwerk aan uw boot weer helemaal als nieuw. Dit kunnen we doen door er nieuwe staalplaten in of op te lassen (dubbelen) en standpijpen te vervangen. Daarna zetten we het in een verfsysteem waardoor u er jarenlang niet meer naar hoeft om te kijken en u met vertrouwen het ruime sop kunt kiezen.

huid dikte metinghuid dikte meting

 

Verlengen en verbouwen van casco

snijden aan cascoMaar ook als u dat verlengde of geintegreerde stalen zwemplateau of een verlengt kajuitdak zou wel op uw schip willen hebben, kan dat door ons gerealiseerd worden. Wij doen alle soorten cascowerk, zoals het verlengen van het casco, een geïntegreerd zwemplateau of het kajuitdak veranderen. Het is allemaal te realiseren. Daarbij houden wij ook rekening met de lijnen van het schip, want het moet er wel mooier op worden.

Gallery Laswerk