Chat on WhatsApp

Installatie en inbouw van apparatuur

 

Bij installatie en inbouw kunt u denken aan allerlei comfort verhogende zaken als drinkwatersystemen, verwarmingsinstallatie, koelkasten, magnetrons, navigatieapparatuur, televisie, radio, digitenne enzovoorts. Eigenlijk alles wat ingebouwd moet worden, kunnen wij door onze ervaring op professionele manier voor u verzorgen.

De apparatuur en volledige installaties kunnen wij geheel voor u verzorgen inclusief de inbouw. Door onze ervaring in het aanleggen en inbouwen weten we ook wat we allemaal wel en niet nodig hebben. Hierdoor kunnen wij dit soort klussen ook vaak op locatie uitvoeren, maar bij ons op de werf is uiteraard ook mogelijk. Om u enig idee te geven wat er allemaal  mogelijk is, hebben wij hieronder een lijstje gemaakt.

Navigatieapparatuur

navigatieapparatuurWe kunnen voor u allerlei navigatieapparatuur inbouwen. U kunt hierbij denken dieptemeters, snelheidsmeters, kaartplotters, stuurautomaten, fishfinders enzovoorts.

 

 

Huishoudelijke apparatuur

koelkastHuishoudelijke apparatuur maakt het leven aanboord van een schip vaak net zo comfortabel als thuis. Een goede koelkast en een magnetron zijn van dieapparaten die waardevol zijn aan boord. Maar ook een compleet kooktoestel op gas, dieselolie of petroleum is mogelijk.

Verwarming en klimaatsysteem

Het aanleggen van een verwarmingssysteem kan het comfort aan boord van uw schip enorm verhogen en het vaarseizoen verlengen. Een hetelucht verwarming is in de meeste boten eenvoudig voor ons aan te leggen. Maar ook als u wat geavanceerders wilt, zoals een verwarmingssysteem met convectors of een airco, is dat mogelijk.

Andere apparatuur, componenten en installaties

Complete drinkwatersystemen met tanks, dekwasinstallatie, lenspompen met vlotters,vuilwatersystemen, toiletten, ankerlieren, besturingen, ramen, poorten en toegangsdeuren in aluminium profiel, windschermen,  enz. enz. enz....

 

Gallery Installatie en inbouw van apparatuur