Chat on WhatsApp

Elektrische installatie aanleggen en onderhouden

Het elektrische systeem is voor vele mensen abracadabra, maar wel onmisbaar tegenwoordig aan boord. Steeds meer stroomverbruikers vragen veel van de stroomvoorziening aan boord, waarbij al snel gesproken wordt over omvormers, laders enzovoorts.

Elektrische installatie

Het elektrische systeem is voor vele mensen abracadabra. Als het systeem niet of niet goed functioneert merkt iedereen meteen aan boord hoe onmisbaar een goede stroomvoorziening is. Of het nu om een 12 volt, 24 volt of 230 volt systeem gaat, wij kunnen u helpen het systeem weer helemaal in orde te maken. Maar ook als u het systeem meer wilt laten aansluiten bij de eisen en behoeften van deze tijd, dan kunnen wij u daarin adviseren. Met de huidige apparatuur, accu's en kennis is een stroomvoorziening te maken die helemaal bij uw behoeften past. Wij maken hierbij gebruik van gerenommeerde merken, zoals Mastervolt en Victron.

MastervoltVeiligheid

Ook het vernieuwen van een oud systeem waarbij de draden als spaghetti door de boot heen hangen is weer helemaal aan de veiligheidseisen van deze tijd aan te passen, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw mooie schip.

Galvanische corrossie

Een groot probleem van veel eigenaren van stalen schepen is elektrolyse. Langzaam wordt het schip opgegeten door lekstroompjes. Dit probleem is goed op te lossen door het installeren van een zogenaamde scheidingstransformator. Dit apparaat zorgt ervoor dat de lekstroompjes geen kans meer krijgen en uw kostbare bezit wordt beschermt. De kosten van een scheidingstransformator zult u snel hebben terugverdient door de lagere onderhoudskosten aan het onderwaterschip. Een investering om te overwegen dus.

Of het nu gaat om een laadstroomverdeler of de inbouw van een generator, Jachtwerf van Vliet regelt het.

Zonnepanelen

 

Gallery Elektrische installatie aanleggen en onderhouden