Chat on WhatsApp

Rondvaartboten

open rondvaarbootOpen rondvaartboten zijn populaire bij toeristen om steden en andere toeristische atracties vanaf het water te bezichtigen. Het perspectief vanaf het water geeft een hele andere indruk van de omgeving. Om open rondvaartboten op een veilige en verantwoorde manier in te kunnen zetten is er een uitgebreid pakket aan regelgeving van toepassing op zowel het exploiteren als de technische staat van de rondvaartboten.

Al meerdere keren hebben wij voor Stichting Waterlijn uit Amersfoort open rondvaartboten ontwikkeld, die aansluiten bij hun specifieke wensen en voldoen aan de eisen van de ES-TRIN. De stichting vervoert jaarlijks duizenden mensen dor de prachtige grachten van Amersfoort. Meer informatie over de rondvaarten in Amersfoort vindt u hier.

 

Onderhoud en keuring open rondvaartboten

open rondvaartboot onderhoudOm aan de regelgeving te voldoen moet de open rondvaartboot om de 5 jaar worden gekeurd door een erkende instantie. Dit is ook een goed moment om groot onderhoud aan de boot te verrichten en aanpassingen te doen. Jachtwerf van Vliet kan het onderhoud kan beide voor u regelen.

 

 

 

 

 

 

Nieuwbouw open rondvaartboot

casco van een in aanbouw zijnde open rondvaartbootIs de vloot rondvaartboten aan vervanging toe of zijn er uitbreidingsplannen?

Een nieuwe open rondvaartboot kunnen wij ook ontwikkelen vanaf het allereerste ontwerp tot  de volledige voltooiing van de boot. Hierbij besteden we naast de structurele en technische eisen van ES-TRIN ook aandacht aan duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de rondvaartboot, zodat de boot zo rendabel mogelijk is te exploiteren.De bouw vindt plaats onder keur van een de erkende keuringsbureau.

 

 

Ombouw naar elektrische voortstuwing

Ombouw van open rondvaartboot naar elektrische aandrijvingEen aspect dat steeds belangrijker wordt is het vergroenen van de vloot van rondvaartboten. In steeds meer steden en gebieden is er regelgeving om de verbrandingsmotoren uit te faseren. Overschakelen op elektrische aandrijvingen is ligt dan voor de hand. Wij kunnen hierbij adviseren wat de beste oplossing is wat betreft voortstuwingsmotor, energieopslag en laadmogelijkheden. Daarnaast kunnen wij dit ook installaren en certificeren, zodat de boot aan alle regelgeving voldoet.

 

Voor meer informatie over de rondvaartboten en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Gallery Rondvaartboten